27.07.2018 – Banjaluka

Moto skup Banjaluka u organizaciji banjalučkog Moto kluba “Istok”, održaće se od 27. do 29. jula 2018. godine na banjalučkoj tvrđavi Kastel i organizatori su se potrudili da obezbede odličan dvodnevni program.

Moto skup Banjaluka

Moto skup BanjalukaPrljavi inspektor Balaža i Kljunovi, uz banjalučki sastav Lady D, nastupiće prve večeri dvodnevnog, četvrtog po redu, međunarodnog moto skupa kojeg organizuje banjalučki Moto klub “Istok”.

U susret rođendanu kluba, od 27. do 29. jula, na banjalučkoj tvrđavi Kastel posetioce očekuje pravi bajkerski spektal uz mnogobrojne prijatelje, bajkere i moto klubove, kako iz Bosne i Hercegovine tako i iz zemalja regiona.

Prljavi Inspektor Blaža Kljunovi obećavaju odličan koncert i nezaboravan provod, a pored standardnog repertorara sa najvećim hitovima, odsviraće i obrade najpoznatijih pesama posvećenih svim ljubiteljima brze vožnje.

Posebna tačka na koncertu će biti tokom izvodjenja pesme “Kada motor vozim”, inače obrade pesme “Whole lotta Rosie” od grupe AC/DC, kada će tvrdjavom na Kastelu zagrmeti stotine motora. Blaža i Kljunovi pozivaju sve svoje fanove, koji su dugo čekali koncert u Banjaluci da dodju u što većem broju!

Kada motor vozim (live from klub Fest 13.12.2014)

Više informacija

https://www.facebook.com/events/1946664095375228/