You (Ti) Netflix serija

You - Ti

Hej Džo da li si šenuo?

Američka serija iz 2018-2019. godine. Glavni lik je Džo, totalni bolid koji se zaljubi u devojku Bek, a onda počinje da je prati k’o sponzoruše Ronalda na društvenim mrežama. Ona se u početku femka, ali on je uporan, a svi znamo da je to važnije kod žena, nego da si lep. Sve u svemu, Džo je psihopata na kvadrat, i u svakoj trećoj epizodi rokne nekoga ko mu se previše mota oko njegove buduće devojke…

Na KZN kod predsednika

Serija ‘’You’’ je snimljena po knjizi Kerolajn Kepnes i ako ste brzopotezni gledalac možete je odgledati za predstojeći vikend, jer će biti zima k’o u decembru, tako da ništa od sedenja u baštama kafića.

Glavni glumac Pen Badžli je idealno izabran za ulogu jer liči na psihopatu i ne mora ništa da kaže samo je dovoljno da pogleda u kameru i ima da se preznojite kao kada vas uhvati kašalj, pa vam frka da nije korona.

On je narator u seriji i sve što se mota po njegovoj glavi saznajemo na taj način, a on bude veseo, ljut, zabrinut, euforičan, nešto poput konferencije za štampu predsednika Srbije.

Nezainteresovani u inbox

Iako je glavni junak serije Džo Goldberg zreo za Lazu Lazarevića, simpatije gledalaca su na njegovoj strani jer samo želi da osvoji devojku. Njegovo glavno oružje da upozna Bek je njen mobilni telefon gde on praktično sve saznaje o njoj pomoću fejsbuka i instagrama.

Takođe, uspeva da manipuliše i sa njenim drugaricama i svim ostalima koji su na putu njegovoj sreći tako što im krišom uzima mobilne ili laptop.

Posle gledanja serije imaćete želju da pogasite sve društvene mreže gde vas verovatno prate razni ljudi sa kvarom u glavi, ali to je u ova moderna vremena praktično nemoguće. Kao u onom vicu o plavuši kada na svom statusu objavi sledeće: ‘’Tražim dečka koji nema fejsbuk. Zainteresovani neka se jave u inbox’’.

 Ти
(2018) on IMDb